Sub influenţa alcoolului la volan

 

Duminică, 5 ianuarie 2020, polițiștii gălățeni au depistat în trafic, la volanul autoturismului, trei conducători auto aflați sub influența alcoolului.

Primul dintre aceștia, un bărbat de 64 de ani, din județul Bacău, a fost depistat conducând o autoutilitară pe D.N. 25, în comuna Independența. La testarea alcoolscopică, acesta a prezentat valoarea de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel de-al doilea conducător auto a fost depistat la volanul autoturismului pe raza comunei Frumușița. Bărbatul, de 47 de ani, din municipiul Galați, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea înregistrată fiind de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cel de-al treilea caz, polițiștii au observat în trafic, pe raza comunei Fârțănești, un autoturism având o deplasare sinuoasă. După ce autoturismul a fost oprit, polițiștii au identificat la volanul acestuia un bărbat, de 34 de ani, care emana halenă alcoolică.

Acesta a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, motiv pentru care polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul prelevării de mostre biologice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.