Infracţiuni în trafic: Fără permis sau sub influenţa alcoolului la volan

 

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii gălățeni au depistat, în trafic, mai multe autoturisme conduse de persoane care nu dețineau permis de conducere, sau aveau suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule.

Astfel, un bărbat de 45 de ani, din județul Ilfov, care nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a fost depistat conducând autoturismul cu 110 km/h, în interiorul localității Piscu.

Pe DJ 252, în comuna Movileni, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de o femeie de 32 de ani și au constatat că aceasta nu deținea permis de conducere, mașina fiindu-i încredințată de soțul său, care se afla pe scaunul din dreapta față.

Alt conducător auto având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice a fost depistat pe DN 25, în localitatea Ivești.

În toate cazurile, cei depistați la volanul autoturismului sunt cercetați pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

În aceeași perioadă, mai mulți conducători auto au fost depistați de polițiști, la volanul autoturismului, sub influența alcoolului.

La data de 23 august, pe DN 25, în localitatea Drăgănești, un bărbat în vârstă de 52 de ani a fost depistat de polițiști rulând cu viteza de 111 km/h, iar la testarea alcoolscopică a rezultat valoarea de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu Bujor au fost sesizați despre faptul că, un autoturism condus de un bărbat, din comuna Drăgușeni, ar fi intrat frontal într-un stâlp de electricitate, pe care l-ar fi rupt. Nicio persoană nu a fost rănită în incident, dar polițiștii au constatat că bărbatul aflat la volan nu deține permis de conducere și se află sub influența alcoolului, aparatul etilotest înregistrând valoarea de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Astăzi, 24 august, alt conducător auto a fost depistat băut, la volan. Este vorba despre un bărbat de 26 de ani, oprit în trafic pe strada Gheorghe Petrașcu din municipiul Tecuci, care a prezentat valoarea de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.