În atenția șoferilor care pleacă la drum lung

 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, 1 martie 2022, la ora 7, nu erau drumuri naționale cu circulația blocată din cauza condițiilor meteo nefavorabile. 

Circulația rutieră este închisă pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 t, pe DN 3, pe tronsonul kilometric cuprins între loc. Cobadin și Ostrov, județul Constanța, din cauza viscolului. 

Traficul rutier este îngreunat, circulându-se prin dirijare, pe DN 2A intersecție cu DJ 223, între loc. Horia și Crișan, jud. Constanța, din cauza unui tir care a derapat și a rămas imobilizat pe suprafața de rulare. 

Se circulă în condiții de iarnă, fără precipitații sub formă de ninsoare, însă cu depunerea unui strat subțire de zăpadă pe carosabil, pe DN 22A,  între loc. Topolog, jud. Tulcea și Hârșova, jud. Constanța. 

De asemenea, sunt semnalate precipitații sub formă de ninsoare slabă, fără depuneri pe carosabil, pe mai multe drumuri din județele Buzău, Călărași, Constanța și Vrancea (în zona montană). 

Pe autostrada A2 București-Constanța sunt semnalate precipitații sub formă de ninsoare, astfel: 

– km. 10-28, ninsoare ușor viscolită, fără depuneri pe partea carosabilă; 

– km. 28-64, fără precipitații, carosabil umed; 

– km. 64-120, carosabil umed, precipitații ușoare sub forma de ninsoare;- 

– km. 120-144, ninge viscolit, se circulă în condiții de iarnă; 

– km. 144-160, precipitații sub forma de ninsoare, se circulă în condiții de iarna  cu depuneri pe suprafața de rulare; 

– km. 160-212, dar și pe autostrada A4 Ovidiu-Agigea, ninge abundent, se circulă în condiții de iarnă, strat de zăpadă depus pe carosabil. 

Totodată, ninge slab și pe autostrada A3 București-Ploiești, între kilometrii 7 (București) – 23 (loc. Moara Vlăsiei, jud. Ilfov), fără depuneri pe suprafața de rulare, carosabilul fiind umed.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.