Atenţie pietoni! A crescut numărul de conducători auto aflaţi sub influenţa alcoolului

 

Sâmbătă, 5 septembrie 2020, la ora 15.30, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiști din cadrul Biroului Rutier Tecuci au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 55 ani, din comuna Matca, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Mihai Eminescu din comuna Matca având o alcoolemie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul municipal Tecuci unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.        

În cauza a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În aceeaşi zi, în jurul orei 19.45, un bărbat în vârstă de 66 ani a condus o autoutilitară pe un drum comunal din comuna Munteni fără a poseda permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Tot sâmbătă, 5 septembrie, în jurul orei 20.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Galati au depistat în trafic pe DJ 251, în localitatea Matca, un bărbat în vârstă de 29 ani care conducea un autoturism cu o alcoolemie în aerul expirat de 0,62 mg/l.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul municipal Tecuci unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauza s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Duminică, 6 septembrie, în jurul orei 17, polițiști din cadrul Biroului Rutier Tecuci au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 52 de ani, de cetățenie turcă, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 251, pe raza comunei Matca, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

În cauza s-a întocmit dosar penal conform art. 335 alin. 2 din Cod Penal pentru săvârşirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

În aceeaşi zi, la ora 18.15, un bărbat în vârstă de 26 de ani, domiciliat în comuna Matca, a fost depistat în trafic de către polițiști din cadrul Biroului Rutier Tecuci în timp ce conducea un autoturism pe strada Drumul Tecuciului, de pe raza comunei Matca, având o alcoolemie de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauza s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Tot duminică, 6 septembrie, în jurul orei 18.30, polițiști din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Matca au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Alunilor, din satul Cârlomănești, comuna Cerțești, județul Galați.

Şoferul avea o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, drept pentru care a fost condus la Spitalul municipal Tecuci în vederea recoltării de probe biologice. 

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Cerțești.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.