Urmărire pe străzile din Iveşti. A încercat să scape lovind autospeciala Poliției

 

În data de 22 septembrie a.c., în jurul orei 13.45, un echipaj de polițiști din cadrul Postului de Poliție Grivița, care se deplasa cu autospeciala pe DJ 25, între localitățile Călmățui și Ivești, a observat în trafic un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 21 de ani.

Polițiștii dețineau informații că acesta nu posedă permis de conducere. Ca urmare, au efectuat semnale de oprire, însă tânărul nu a ținut cont de acestea, mărind viteza de deplasare. Polițiștii au plecat în urmărirea autoturismului în cauză

La intersecția străzilor 1 Decembrie 1918 și Alexandru Lăpușneanu, din comuna Ivești, persoana aflată la volan a lovit autospeciala care încerca să-l blocheze, acroșând-o în partea dreaptă față și provocându-i mai multe avarii, după care s-a oprit într-un cap de pod. Tânărul a fost imobilizat și condus la sediul poliției, după audiere fiind reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

Acesta este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și distrugere. În cursul zilei de astăzi, 23 septembrie, urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Liești, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *