Urmărire pe străzile din Ghidigeni

 

Marţi, 31 august 2021, în jurul orei 1.15, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Tecuci, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza comunei Ghidigeni, au observat un autoturism care se deplasa pe strada Chrissoveloni, din direcția localității Gefu.

Polițiștii au efectuat semnal de oprire, dar conducătorul auto a efectuat brusc manevra de viraj la stânga, autoturismul continuându-și deplasarea.

Polițiștii au plecat în urmărirea acestuia, iar la scurt timp au găsit mașina oprită pe marginea străzii. În apropiere au identificat pe cei trei ocupanți ai autoturismului, doi bărbați și o femeie.

În urma verificărilor, s-a stabilit că autoturismul aparține unuia dintre bărbați și că ar fi fost condus de femeia în vârstă de 28 de ani. Aceasta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Polițiștii au întocmit dosar penal. Se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru a fi condus, unei persoane care nu deține permis.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.