Sub influenţa alcoolului şi fără permis

 

Duminică, 22 decembrie 2019, în jurul orei 2.50, polițiștii Biroului Rutier Tecuci au oprit în trafic, pe strada 1 Decembrie 1918, un autoturism la volanul căruia au identificat un tânăr de 22 de ani, din comuna Umbrărești.

Fiind testat alcoolscopic, conducătorul auto a prezentat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care polițiștii îl cercetează acum sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

***

În aceeaşi zi, în jurul orei 2.35, polițiștii Postului de Poliție Ghidigeni, au oprit în trafic, pe DJ 240, pe raza comunei Ghidigeni, un autoturism la volanul căruia au identificat un bărbat de 33 de ani, din aceeași localitate.

Cu ocazia controlului documentelor, polițiștii au constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Mai mult, fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal atât pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, cât și pentru conducere fără permis.

***

Tot duminică, în jurul orei 20.20, polițiștii Biroului Rutier Tecuci au oprit în trafic, pe strada Dacia din municipiul Tecuci, un autoturism condus de un bărbat de 26 de ani, din județul Bacău.

În urma verificării documentelor, polițiștii au constatat că bărbatul nu este deținător de permis auto, iar la testarea alcoolscopică, acesta a prezentat valoarea de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *