În atenţia şoferilor care pleacă la drum lung

 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, 4 august 2021, la ora 7, nu erau semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Pe principalele artere rutiere, respectiv pe autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești, A4 Ovidiu – Agigea, dar și pe DN 1 Ploiești – Brașov și DN 7 Pitești – Sibiu, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, cu valori de trafic normale și vizibilitate bună.

În ceea ce privește fluența traficului, este semnalată aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București – Pitești, dar și pe DN 4 (localitatea Popești Leordeni) și DN 1A (localitatea Mogoșoaia). De asemenea, sunt înregistrate valori ridicate de trafic pe Centura Capitalei, în zona localităților Chitila, Mogoșoaia, Domnești și Berceni.

Pe sensul către Ploiești al DN 1A Brașov – Ploiești, la kilometrul 168, în apropierea localității Babarunca, județul Brașov, în urma condițiilor meteo din ultima perioadă, a avut loc o alunecare de teren pe o lungime de aproximativ 30 – 40 de metri. Se circulă alternativ, pe un sens, prin semaforizare.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, conducătorii auto sunt sfătuiţi să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.