Dosare penale pentru conducere fără permis

 

În data de 28 martie a.c., polițiștii Postului de Poliție Rediu au efectuat semnal de oprire în trafic, conducătorului unui autoturism care circula pe DJ 251, în comuna Pechea, acesta nerespectând semnalul și refuzând să oprească.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că la volanul autoturismului s-ar fi aflat un bărbat, de 26 de ani, din comuna Cuza-Vodă, acesta având permisul de conducere retras. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Ieri, 1 aprilie, în jurul orei 17.15, polițiștii Serviciului Rutier Galați au oprit în trafic pe DE 581, în apropiere de municipiul Tecuci, un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat, de 44 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce, în perioada 11 februarie – 10 aprilie 2020, astfel că au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *