Doi pasageri şi un şofer răniţi în trei incidente rutiere

 

Marţi, 26 ianuarie a.c., în jurul orei 11.35, polițiștii Serviciului Rutier Galați au fost sesizați cu privire la producerea unui incident rutier pe DN 26, în localitatea Vânători, soldat cu rănirea unei persoane.

La fața locului, polițiștii au constatat că accidentul, în care au fost implicate două autoturisme conduse de doi bărbați, de 66 de ani, respectiv 31 de ani, s-ar fi produs ca urmare a efectuării unei manevre de întoarcere.

În urma impactului, o tânără în vârstă de 25 de ani, pasageră într-unul dintre autoturisme, a suferit leziuni ușoare.

În aceeași zi, în jurul orei 10.30, un alt accident rutier soldat cu rănirea unei persoane, s-a produs pe DN 26, în afara localității Foltești.

Din primele verificări, a reieșit că un bărbat, de 72 de ani, din orașul Berești, a condus autoturismul  dinspre comuna Foltești către municipiul Galați. La un moment dat, şoferul a pierdut controlul direcției, ieșind de pe partea carosabilă și lovind un mal de pământ.

În urma incidentului, a rezultat avarierea autoturismului și rănirea unei femei în vârstă de 70 de ani, pasageră în acesta.

Miercuri, 27 ianuarie, în jurul orei 15.15, polițiștii Serviciului Rutier Galați au fost sesizați cu privire la producerea unui incident rutier pe DN 26,  între comuna Vânători și municipiul Galați.

Polițiștii sosiți la fața locului au stabilit că două autoturisme, care circulau în aceeași direcție, au intrat în impact față-spate. A rezultat avarierea acestora și rănirea conducătorului autoturismului aflat în față.

În urma testării alcoolscopice, a rezultat că bărbatul, de 62 de ani, aflat la volanul celuilalt autoturism, se afla sub influența alcoolului, valoarea înregistrată de aparatul etilotest fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, la ultimul adăugându-se și infracţiunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *