A refuzat să oprească la semnalul polițiștilor

 

Ieri, 11 august, în jurul orei 23.30, un echipaj de poliție, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza comunei Corod, a efectuat semnale luminoase și acustice pentru a opri un autoturism care se deplasa pe DJ 251A.

Bărbatul aflat la volan nu a ținut cont de aceste semnale, continuându-și deplasarea, motiv pentru care polițiștii au plecat în urmărirea lui. După ce a parcurs o mică distanță, bărbatul a oprit autoturismul, pe sensul opus de mers, a coborât din acesta și le-a declarat verbal polițiștilor că nu el l-a condus.

La sediul poliției, bărbatul în vârstă de 29 de ani, din comuna Corod, a refuzat testarea alcoolscopică, refuz reiterat și în cazul prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ca urmare a verificării în bazele de date, polițiștii au constatat că persoana în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În consecință, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de  conducere fără permis și refuzul prelevării de mostre biologice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *